canada goose udsalg

Written by on April 28, 2014 in Uncategorized - No comments

Den anden dag i kalkun sæson ser ud til at være en smule tidligt at tale om ænder sæson, men i år reglerne for vandfugle jagtsæsoner har ændret sig.

Nå, reglerne for indstille dem har. Fish and Wildlife Service meddelte det var at ændre tidspunktet for indstillingen proces vandfugle sæson. I fortiden, den USFWS tælles damme og ænder på prærien og i Canada i maj og juni, kørte numrene via sin formel, derefter sendt ned sæson anbefalinger til de trækruter.

I Tennessee, der betød, at ænder og gæs sæsoner, der traditionelt startet engang i november og løb gennem engang i januar ikke blev hugget i sten eller mindste sætte ned på papir, indtil engang i august.

Da det var den måde, det havde, tilsyneladende, altid gjort, jægere og guider og lodge ejerne var vant til det. De sæson datoer ville komme ud og derefter eventuelle særheder kunne indarbejdes i booking en tur eller planlægger en ferie. canada goose udsalg var så opdateret som muligt. Optællingen af ​​ynglepar og damme startede i foråret og var i gang i forsommeren, når tallene blev kastet ind i sæsonen indstillingen matrix.

Hvis der var en bekymring om en bestemt art, ligesom canvasbacks og spidsand, taske grænser og / eller dage, de fik lov til at jages kunne afkortes eller aflyste helt nogle tilfælde.

Dette års vandfugle sæsoner, som blev forhåndsvises i Tennessee Fish and Wildlife Kommissionens møde i sidste uge, vil blive afsluttet, når kommissionen mødes i Nashville den 15. april Rammerne for 2016 17 vandfugle sæsoner blev sat på plads af Mississippi Flyway Råds fald møde, ved hjælp af data, der blev indsamlet i foråret sidste år.

Den store nyhed: Ikke meget er ved at ændre fra sidste sæson til denne sæson. 26 27 og derefter genåbne 3 december og køre gennem januar 29. Det er en anden 60 dage, 6 fugl taske grænse sæson.

Det er at diskontering ændringer i moorhen, lilla gallinule, Virginia og sora jernbane sæsoner, som vil køre fra Sept. 1 til Nov. 1, hvis godkendt af TFWC. Og hvis disse ændringer kaste dine vandfugle jagt planer så er du sandsynligvis nødt til at komme ud af huset mere alligevel.

Brant sæson bliver også acceptabelt for at falde sammen med den Statewide Canada Goose / ænder sæson.

En anden tweaking, der kunne komme har intet at gøre med ænder, men kunne ændre dagene Tennessee jægere vil komme til at jage due.

Den TWRA modtaget nok offentlige input til at foreslå at flytte den tredje og sidste del af næste års due sæson tilbage 13 dage for at tillade jagt indtil udgangen af ​​den føderale rammer. Hvis forslaget går, vil det tredje segment åbner på Dec. 8 og fortsætter til 15 januar, med taske grænser forbliver uændret.

De foreslåede datoer for sandhill kran sæsonen er de samme som ænder / gæs sæson forslagene, men kranen sæson vil forblive eksperimenterende i endnu et år før han bliver en operationel sæson det følgende år.

På mødet i april, vil Kommissionen overveje ændringer i sæsonen, herunder længden og timing af kranen sæson og antallet af tilladelser, der er udstedt, som tilladt i henhold til eksperimentelle sæson retningslinjer.

I år offentlig indgang på vandfugle sæsoner vil være Oct. 15 til Nov. 15 og sæson forslag vil blive præsenteret på i januar 2017 TFWC møde og afsluttet i februar.

DU Banquet: The Knoxville Volunteer kapitel af Ducks Unlimited vil afholde sit årlige forårsmøde banket og auktion 15. april på Rothschilds Catering og Conference Center .

Andekød og Kolesterol

Mange amerikanere er i øjeblikket ser deres vægt, samt deres kolesteroltal. Høj serum kolesterol niveauer er forbundet med øget risiko for hjerteanfald og slagtilfælde, ifølge Harvard School of Public Health. Mens nogle mennesker vælger at skære kød fra deres kost helt, kan kød som kylling og endda ænder indtages i moderate mængder.

andekød

Duck kød er ikke en dagligdags mad for de fleste amerikanere. Det sværere at finde i butikkerne, men ofte serveres på fornemme restauranter. Generelt andekød er federe end andre høns kød, med en oilier smag. Det tjener det formål at skabe hormoner og muliggøre fordøjelse af fedtopløselige vitaminer. Mens nogle kolesterol er en fordel, for meget kan være skadeligt for hjertet. The American Heart Association, at mættet fedt er faktisk den vigtigste årsag til højt kolesterol i blodet. Mættet fedt findes kun i animalske produkter som mælk, ost, oksekød og andekød. USA Department of Agriculture, at 1 ounce af andekød med huden på har 3,7 gram mættet fedt, mens 1 ounce uden hud har 1,1 gram mættet fedt. Spiser kun bryst duck, og spiser det uden hud kan også hjælpe med at reducere mættet fedt og kolesterol indhold.

Duck Down Puder

Under deres vandtætte fjer, gæs og ænder har en underuld af fluffy isolering, der ligner hundredvis af hvide eller grå mælkebøtte hoveder eller klatter af bomuld, hver med en konstellation af tråde hvirvlende vildt i alle retninger. Down er flagrende bløde, men ikke stiv som fjer, og det har ingen fjerposer. Det isolerer så godt, fordi det fælder luft. Jo større klyngen jo mere luft den kan fælde og jo længere det vil vare uden fragmentering eller komprimere.http://www.canadagooseparka.top Gæs er større end ænder og tendens til at leve i koldere klimaer. Det betyder deres ned klynger er større, tættere og bedre til isolering. Den ned er mere omfattende og lofts højere. Desuden ned fra Eider gæs og meget modne gæs skaber noget, der hedder klamre. Det betyder, de swirly fibre af hver klynge udvikle mikroskopiske kroge, som låsen klyngen sammen, for en endnu tættere, mere robust pude udstopning.

Duck ned er helt fint, men ænder er mindre end gæs og har tendens til at leve i mildere klima end det arktiske og Sibirien. Deres ned klynger er mindre og skimpier end klyngerne fra en moden gås. Andedun er ikke så fluffy og det komprimerer hurtigere. Den ned vil stadig fylde en luksuriøs og komfortabel pude, men til en lavere pris, for en kortere tid og med mindre loft. Ænder er langtfra en mangelvare, så der er aldrig mangel på andedun på markedet. Og gåsedun er blevet solgt som overlegen og sværere at høste end andedun, så opkøb offentligheden har tendens til at placere en højere værdi på gåsedun.

Johanna Pedranti

About Johanna Pedranti

Johanna Pedranti is a an Aromatherapist. She makes her own products especially designed for sport. As an Aromatherapist she designs products specializing in maintaining the wellbeing of the body which is pushed by the sports to the limits of endurance, stamina and skill.

Leave a Comment


− 4 = two